Selamat Datang ke Biorich.my | Berjaya & Kaya
Penaja..Anda:..biorich

Virgin Coconut Oil S Capsule (untuk stokis key in sahaja)

Virgin Coconut Oil S Capsule (untuk stokis key in sahaja) :..: Biorich

Kod Produk: CVCOS
Harga Runcit: 70.00
GP: 25Kandungan : 100% Minyak Kelapa Dara
Berat : Setiap kapsul 500mg x 132 biji/botol

Dari hasil kajian saintifik dan penyelidikan yang dibuat, menunjukkan Minyak Kelapa Dara kaya dengan (MCFA) Medium Chain Fatty Acids dan dikelaskan juga sebagai "Super Food" oleh pakar-pakar antarabangsa. Khasiatnya menyamai susu ibu, memperkuat sistem imunisasi, memperbaiki metabolisma, melindungi dinding perut, Blood Clots, penstabil fungsi otak, saraf dan jantung. Selain itu, ianya memberikan banyak manfaat dan kelebihan terhadap kesihatan manusia seperti berikut :-
KECANTIKAN LUARAN

1) Sesuai untuk mengubati sakit kulit seperti kudis, kurap, panau, bersisik, ruam/ruam lampin, luka, tumit pecah, jerawat, telinga bernanah, resdung, batuk kering, sakit kuning dan lain-lain.

2) Membantu mengurangkan berat badan dan kegemukkan berlebihan dengan meningkatkan metabolisma.

3) Jika disapu (minyak kelapa dara cecair), ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi serta mencegah garis-garis halus.

4) Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.

5) Melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kepada kulit anda.

6) Mengurangkan masalah rambut gugur dan kelemumur.KESIHATAN DALAMAN

1) Meningkatkan tenaga dan daya tahan mental & fizikal (atlit sukan USA & EROPAH banyak menggunakannya.

2) Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino yang dapat dilarutkan lemak.

3) Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetes.

4) Mengurangkan stress pada pankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh serta membawa fungsi thyroid.

5) Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoporosis.

6) Memperbaiki kinerja dan mencegah risiko sakit jantung kerana minyak ini tidak mengandungi kolesterol yang tinggi pada darah.

7) Mencegah atherosclerosis dan stroke serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi.MENINGKATKAN DAYA TAHAN TUBUH

1) Membantu fungsi sistem daya tahan tubuh, melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser.

2) Berfungsi sebagai antioksida serta mengurangkan radang kronik.

3) Membantu melindungi tubuh dari radikal bebas yang berbahaya yang mempercepatkan kadar penuaan dan penyakit degeneratif.

4) Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan benign prostatic hyperplasia (pembesaran prostate).

5) Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh kita dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing.

6) Membantu mencegah sakit lever dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain.MEMBUNUH VIRUS, BAKTERIA DAN KULAT

1) Membunuh virus yang menyebabkan monocleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes.

2) Membunuh bakteria yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, jangkitan kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, jangkitan saluran kencing, meningitis dan gonorrhea.

3) Melemahkan dan membunuh cacing pita, lice, giardia dan parasit.

4) Membunuh kulat yang menyebabkan candida, jock itch, kadas dan infeksi yang lain.


CARA PENGGUNAAN

Dewasa : 4 biji sekali makan, 2 kali sehari.
Kanak-kanak : 2 biji sekali makan, 2 kali sehari.


FLYERS VIRGIN COCONUT OIL S CAPSULE


TESTIMONI PENGGUNA

Testimoni 1

Mohd Sarjuni. Berusia 64 tahun. Berasal dari Kg. Teluk Rhu, Sabak Bernam, Selangor. Beliau mengalami masalah kulit mengelupas hampir setahun. Masalah ini berlaku selepas beliau habis menebas rumput dikawasan kebun. Ia dimulai dengan gatal-gatal pada kulit. Oleh kerana tidak tahan dengan gatal kulit yang di alami, beliau berulang-alik ke hospital untuk mendapatkan rawatan susulan. Penyakit ini menyerang di bahagian kaki serta celah tangan. Beliau juga mendapatkan rawatan tradisional, tetapi hasilnya masih sama, tiada perubahan yang ketara. Akhirnya beliau berjumpa dengan saudara En. Roslee memaklumkan akan penyakit yang dihadapi. En Roslee bergegas menghantar produk Minyak Kelapa Dara dan Delima Collagen (Biorich @ Bioasli). Beliau menyapukan minyak kelapa dara di kawasan yang berpenyakit serta minum delima collagen. Hasilnya selepas 4 hari, penyakit yang dihadapi semakin pulih dan beliau berazam untuk meneruskan penggunaan produk ini.Testimoni 2

Ariffin Bin Mahfooz berasal dari Perak. Saya ingin berkongsi kisah tentang rakan saya yang telah menghidap penyakit kencing manis pada tahap yang teruk. Pada mulanya dia sering mengadu kepada saya tentang penyakit kencing manis yang dihadapinya selama 3 hingga 4 tahun. Katanya lagi, penyakitnya itu tidak boleh dikawal dan sudah pelbagai produk yang telah dia cuba bagi menyembuhkan penyakitnya itu, tetapi tidak juga berhasil.

Jadi, sebagai rakan, saya mengesyorkan kepada dia untuk mengambil Virgin Coconut Oil S Capsule (CVCOS). Pada mulanya rakan saya menolak produk (CVCOS), tetapi lama kelamaan apabila dia sudah tidak tahan untuk menanggung penyakitnya itu, maka dia pun bertekad untuk mengambil CVCOS. Dia makan 4 biji CVCOS untuk pagi dan malam. Alhamdulillah, hasilnya amat berkesan kerana sebelum ini bacaan kencing manis beliau adalah 23 dan apabila mengamalkan CVCOS, bacaan menurun dengan mendadak iaitu 3.5. Dia begitu gembira dan bersyukur dengan pengambilan produk CVCOS dari biorich.Testimoni 3

Mohamad Rojali Surat berasal dari Sungai Besar, Selangor. Saya mula mengambil produk di Biorich pada 27 Julai 2013 setelah diperkenalkan oleh En. Rosli. Di sini, saya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri dengan pengambilan produk di Biorich. Saya mempunyai masalah penyakit kencing manis yang agak teruk sehingga saya sukar untuk berjalan seperti biasa dan sampai ke tahap pernah kaki saya hendak di potong. Maka, saya pun mula mengambil Virgin Coconut Oil Pure 300, Virgin Coconut Oil S Capsule dan Delima Collagen Tanpa Gula. Pertama sekali, saya minum Delima Collagen, kemudian makan Virgin Coconut Oil S Capsule dan saya menambah produk Virgin Coconut Oil Pure 300 untuk minum dan sapu di bahagian luka yang terdapat di kaki saya. Kebiasannya apabila seseorang yang menghidap penyakit kencing manis, luka-luka yang terdapat di kulit lambat akan sembuh, akan tetapi alhamdulillah luka di kaki menjadi kering dan sembuh setelah menggunakan ketiga-tiga produk di Biorich. Bacaan kencing manis saya yang pada mulanya 22, tetapi kini sudah turun kepada 7.5. Terima kasih Biorich dan En. Rosli kerana telah memperkenalkan produk ini kepada saya.Testimoni 4

ID : zettypower
Nama : Norziati Binti Ismail
Asal : Sungai Besar

Puan Norziati berkongsi testimoni tentang kebaikan VCO300, CVCOS dan Delima Collagen yang telah beliau gunakan. Banyak kelebihan produk yang beliau kongsikan antaranya tentang kesuburan bagi wanita dan sakit pinggang yang belaiu alami telah beransur pulih selepas 3 hari mengamalkan Delima Collagen.Testimoni 5

ID : zambesi
Nama : Zamri Bin Hamzah
Asal : Teluk Intan

Encik Zamri mengalami masalah strok selama tiga tahun. Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T, kini beliau sudah boleh berjalan setelah mengamalkan produk dari biorich.
Kami mengalu-alukan sebarang testimoni daripada pengguna Virgin Coconut Oil S Capsule. Testimoni terpilih akan diberikan hadiah produk dari pihak syarikat.

Testimoni boleh di hantar melalui alamat surat-menyurat, email serta faks.

Alamat : BIORICH MARKETING, No. 15 Jalan PPSL 1, Pusat Perniagaan Sungai Lias, 45300 Sungai Besar, Selangor Darul Ehsan.

Faks : 03-3224 2321

Email : bio.rich@yahoo.com

Borang Testimoni Biorich (DOWNLOAD)